Kindercast The sound of music 2021

Gretl: Nora Ben Kriche, Nova Hamel, Mila Limburg, Billy Maan, Jenna Niesen, Lana Thuis, Lara van Zweden, Liva, Sammie.

Martha: Romy Joosten, Mimi Maan, Niyah Soeharsono, Roosje van Zomeren, Aimée, Fenna, Gloria, Sophie, Vera.

Brigitta: Madelief Adriaansen, Emma Boom, Aimée Floore, Fië Kolkka, Jipp Lanting, Gaia Smith, Teuntje van Zomeren, Femke, Olivia.

Kurt: Thomas Koekkoek, Tijs Pacanda, Stef Smits, Hein, Jurre, Siyabonga, Tijn, Toon, Tygo.

Louisa: Eden Druijf, Annemijn van ’t Hullenaar, Lotta Pillitu, Maud Swinkels, Noa de Windt, Lieke Wouters, Lemay, Noa, Zafanya.

Friedich: Kane van Deene, Thimo van Haaren, Thomas de Rooij, Mathijs Stoop, Sem Thuis, Sil van der Zwan, Abe, Koen, Tim.

De groepjes

Billy, Mimi, Jipp, Stef, Maud, Kane.

Jenna, Romy, Madelief, Siyabonga, Lotta, Mathijs.

Lana, Vera, Olivia, Hein, Lemay, Sem.

Lara, Fenna, Femke, Tijn, Noa, Abe.

Liva, Roosje, Teuntje, Jurre, Annemijn, Thimo.

Mila, Niyah, Emma, Tygo, Eden, Koen.

Nora, Aimée, Fië, Thomas, Lieke, Sil.

Nova, Sophie, Gaia, Toon, Noa, Thomas.

Sammie, Gloria, Aimée, Tijs, Zafanya, Tim.

Jeugdige acteurs gezocht!

Ben jij een jongen van acht tot twaalf jaar en zou je graag in een professionele theatervoorstelling willen staan? Binnenkort zijn er audities voor aankomend seizoen voor de voorstellingen van de stichting Positief Coachen! Je ouders kunnen je aanmelden via http://www.positiefcoachen.nl/audities.

Het theatergezelschap brengt al meer dan twaalf jaar voorstellingen op de planken en zoekt weer kinderen die goed kunnen acteren en zingen leuk vinden. Het gaat momenteel om voorstellingen over een vader en een zoon.

Het is een bijzondere kans voor kinderen die graag willen acteren. Veel van de jongens en meisjes van Positief Coachen hebben vervolgens rollen gekregen in musicals, films en tv-series (en komen ook van grote musicals e.d. naar dit theatergezelschap toe).

Op de site http://www.positiefcoachen.nl/audities staan referenties van kinderen. Ook vind je daar beelden van de voorstellingen en waar je aan moet voldoen.

Uiteraard wordt bij de audities, repetities en uitvoeringen rekening gehouden met de Corona-maatregelen.

door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Audities Daens

INSCHRIJVING GESLOTEN

Casting volwassen figuranten en kinderen (figuranten en rollen)

Op 21 februari 2020 ging de herneming van Daens met succes in première, maar helaas werd deze tgv corona half maart weer stil gelegd.
Een concrete speeldatum hebben we nog niet, maar we willen ons wel klaar maken en repeteren voor wanneer het weer mag.
In functie hiervan is Studio 100 op zoek naar nieuwe figuranten en kinderen. (rollen + figuranten)

Audities voor de volwassen figuranten zullen doorgaan op zaterdag 22 mei, voor de kinderen (figuranten en rollen) op zondag 23 mei.

Inschrijven: https://pages.inthepicture.com/casting_daens?fbclid=IwAR2Mywl9BxOb-Tewqm9fI_TXRKw6z3-tGPU11lv00tTKNBh_fx_94TIh91M

door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Audities Matilda

Casting Matilda Kids

Droom jij ervan om in een musical te schitteren? Heb jij ervaring met zingen, dansen en acteren? Ben je in de leeftijd van 8 tot 14 jaar oud en woon je (bij voorkeur) in de buurt van Rotterdam? Geef je dan nu op voor de kinderaudities van Matilda De Musical!

Luxor, MediaLane & GWB Entertainment in samenwerking met The Royal Shakespeare Company kondigen met trots de casting aan van Matilda De Musical. Met muziek en tekst van Tim Minchin, script van Dennis Kelly en in een regie van Matthew Warchus, heeft deze Tony® and Olivier Award winnende productie groot internationaal succes gehad in Londen, New York, Australië en Zuid-Korea.

Matilda De Musical zal als vaststaande productie te zien zijn in het Oude Luxor Theater in Rotterdam vanaf voorjaar 2022.

Wij zijn op zoek naar:

Matilda
Een fantasierijk meisje dat voor haar leeftijd slimmer en wijzer is dan gebruikelijk. Ze heeft een enorme passie voor boeken en is een fantastische verhalenverteller. Matilda moet klein en volwassen tegelijkertijd zijn en daarbij ook klaar om de hele show te dragen. Sterke zangeres/actrice en een zelfverzekerde spreker.
• Speelleeftijd: 8 – 12 jaar
• Lengte: 100 cm – 140 cm

Bram
Matilda’s klasgenoot en een doorn in het oog van Juffrouw Bulstronk. We zijn op zoek naar een komische acteur die goed kan zingen en dansen. Het is belangrijk dat hij nog geen baard in de keel heeft.
• Speelleeftijd: 8 – 13 jaar
• Lengte: 100 cm – 150 cm

Erik
De kleinste van het stel. Nog geen baard in de keel. We zoeken een jongen die goed kan zingen en ook goed kan dansen.
• Speelleeftijd: 8 – 10 jaar
• Lengte: onder de 120cm

Verder belangrijk:
• Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juni 2021.
• Het is noodzakelijk dat je nog in het bezit bent van al je 24 speelbeurten.
• Beschikbaar in alle schoolvakanties.
• De audities vinden plaats op een nader te bepalen moment eind juni/juli 2021.
• Vanuit alle aanmeldingen zal er een selectie gemaakt worden voor de eerste auditieronde. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, ontvang je via ons castingsysteem In The Picture een bericht met meer informatie.

Het verhaal
Matilda De Musical is de meervoudig bekroonde musical van de Royal Shakespeare Company, geïnspireerd op het geliefde boek van de meesterverteller Roald Dahl. De musical vertelt het verhaal over Matilda, een buitengewoon meisje dat met een levendige fantasie en een scherpe geest, een standpunt durft in te nemen en haar eigen lot weet te veranderen. De musical heeft wereldwijd meer dan 99 internationale prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder 24 Awards voor Beste Musical en 4 Tony Awards.

De wereld maakte kennis met Matilda Wurmhout in 1988, als een van de laatste personages die Dahl tot leven bracht. Er zijn wereldwijd ruim 17 miljoen exemplaren van het boek verkocht. Na het boek verscheen er in 1996 een film en in 2010 vindt Matilda haar weg naar het theater, sindsdien is de musical wereldwijd een groot succes.Voor onze audities werken wij via het systeem In The Picture om de audities van MediaLane Theater te stroomlijnen. Je persoonsgegevens worden in dit systeem verwerkt door MediaLane en indien gewenst kun je bij In The Picture je persoonsgegevens te allen tijde laten verwijderen.

Inschrijven: https://pages.inthepicture.com/matildacastingkids

door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities