Mimi

Hoi ik ben Mimi Maan, 10 jaar en woon in Zevenbergen. Ik droomde altijd om op het podium te staan. Toen ik 1.5 jaar was begon ik met dansen op de balletschool van mijn tante, balletstudio Tamara, en dat doe ik nog steeds. Mijn 1ste dansvoorstelling was Anastasia. Op school mogen we ook ieder jaar een voorstelling geven met de klas. Toen ik in groep 2 zat kreeg ik de hoofdrol in de voorstelling de Notenkraker. Ook heb ik 2 jaar gedanst bij Lucia Marthas in Rotterdam.

In 2019 mocht ik auditie doen voor de rol van kleine Anastasia. En na 4 rondes kreeg ik te horen dat ik samen met nog 9 andere meiden deze rol mocht spelen. Op een groot podium in het Circus Theater. Ik genoot elke keer weer als ik mocht spelen, en van het eind applaus kreeg ik keer op keer weer kippenvel. Ik heb heel veel mogen leren, en met heel veel lieve mensen samen mogen werken. Onder tussen ben ik begonnen bij een musical opleiding, NME Kids On Tour. En ben ik zangles gaan volgen bij Saskia Schäfer, die ook een rol had bij Anastasia. Ik hoop in de toekomst nog vaker te mogen schitteren op het toneel. Want ik ben er echt van gaan houden!

Romy

Hallo, mijn naam is Romy Van Minnebruggen. In januari 2021 word ik 13 jaar. Al van kleins af ben ik bezig met zingen, dansen en acteren. 

Ik weet nog heel goed dat ik op 7-jarige leeftijd mijn eerste auditie deed in de musical Sneeuwwitje van Music Hall. Ze waren op zoek naar de dwergen. Wat was het een fijne ervaring om mee te doen! Daarna ging ik auditie doen voor studio 100. Sindsdien ben ik elk jaar geslaagd geraakt om bij hen hun professionele opleiding te mogen volgen.

Ik maakte onderweg veel vrienden. Dat is zo leuk! Je leert tijdens audities altijd nieuwe mensen kennen. Ik gun het iedereen, maar mezelf dat tikkeltje meer natuurlijk.

Vlak voor de Coronacrisis uitbrak, mocht ik schitteren als July, een weeskindje in de musical Annie. I had the time of my life.
Ik hoop dat we snel mogen repeteren met de (kinder)cast van de musical “The sound of music”, want ik ben uitgekozen als 1 van de 3 Brigitta’s.

Jullie mogen mijn avonturen altijd volgen via social media. Daar zing ik elke zaterdagavond via instagram TV liedjes om iedereen een riem onder het hart te steken in deze coronatijd.


Verder hou ik van plezier maken, fietsen, chocolade en …. zingen natuurlijk! Dikke knuffel
ROMY