De tweeling

Pien vroeg mij om een stukje te schrijven over mijn ervaring bij de musical De Tweeling en hoe het nu met mij gaat.
Het is nu alweer 2 jaar geleden dat ik al mijn voorstellingen had. Laten we beginnen bij de auditie. Ik weet nog heel goed dat ik binnenkwam in het Stage Entertainment gebouw en dat ik allemaal kinderen zag die ook auditie gingen doen en super erg leken op de kinderen van de film. Dus ik dacht gelijk, hier gaat mijn kans. Maar uiteindelijk was ik een van de gelukkigen die in de productie mocht spelen!! Ook mocht ik het maakproces doen, dat is een periode van repeteren waarin wijzigingen plaatsvinden in het script. Ik vond dit een hele leerzame periode. Na heel wat repetities gehad te hebben was het zover, mijn premiere! Ik vond het enorm spannend maar ik vond het ook heel erg leuk! De voorstellingen die hierna volgden, waren ook allemaal geweldig. Backstage deed ik altijd super leuke dingen met mijn “tweelingzusje” Hannah en kinderbegeleidster Ilse. Op het podium staan voor zoveel mensen en in zulke grote theaters vond ik altijd heel leuk. En ook alle scènes die ik mocht doen vond ik echt geweldig, vooral de begrafenisscene.
Ik heb echt een geweldige tijd gehad bij de Tweeling, heel veel geleerd vooral en heel veel nieuwe lieve mensen leren kennen!

Na de musical De Tweeling heb ik auditie gedaan voor een vooropleiding musical. Deze vooropleiding duurt 4 jaar en na de zomervakantie ga ik naar het 3e jaar. Verder speel ik in musicals hier in Friesland en heb ik mogen meewerken aan het openingslied van Leeuwarden Culturele Hoofdstad. Ik ben dus nog steeds heel veel bezig met musical.

Groetjes Mirjam Hiemstra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s