Hallo, ik ben Robin de Haas

Ik ben 12 jaar en woon in Amsterdam.

Toen ik 7 was begon ik met een klein toneel stukje op mijn opvang, daarin kreeg ik een solo zang stukje en dat vond ik helemaal geweldig. Toen ben ik op musical les gegaan bij mij in de buurt en daar speelden we Matilda en ik was Matilde, mijn eerste hoofdrol.

Sindsdien wist ik het zeker, ik wil actrice worden!

Ik ben toen bij Lucia Marthas musical lessen gaan volgen, ondertussen zat ik ook nog bij Amsterdam Musical en daar speelden we Annie. Ik mocht de rol Annie spelen.

Bij Annie vond ik het zo leuk dat ik zo’n microfoontje aan mijn wang had en in een echt theater mocht optreden.

Na Annie en Lucia Marthas heb ik auditie gedaan voor de topclub van de RTL academy en werd daarvoor aangenomen, sindsdien volg ik daar elke week zangles, dansles en acteerles.

Ik keek ondertussen altijd naar de youtube filmpjes van het kanaal Backstage, dat vond ik zo leuk dat ik het altijd na speelde.

Ik heb ooit een keer nagedacht om auditie te doen voor Ciske de rat van Stage Entertainment, maar uiteindelijk heb ik dat niet gedaan, maar ik had mij dus al wel ingeschreven bij Stage. Op een dag kreeg mijn moeder een mail of ik misschien auditie wou doen voor de rol van kleine Gloria in On Your Feet. Eerst wou ik het nog niet echt, omdat het gaat over het leven van Gloria Estefan en dat zei me eigenlijk niks. Totdat ik besefte dat ik zo backstage mocht lopen zoals in de filmpjes.. en vooral dat leek me echt geweldig.

Ik was echt super zenuwachtig bij de eerste auditie, maar gelukkig ging ik die auditie door! Bij de volgende auditie was ik iets minder zenuwachtig en uiteindelijk was ik zelfs helemaal niet meer zenuwachtig voor de audities tot de finale.

Het was in de meivakantie en het was net de ochtend nadat we waren geland op Sint-Maarten.

Ik was beneden aan het strand in het zwembad aan het zwemmen en ik wou een duikbril pakken dus ik liep naar boven en mijn moeder stond in de deuropening en ze zei:” Robin ik heb leuk nieuws, je mag meedoen in On Your Feet!’’ Ik was zo blij, ik kon het gewoon niet geloven, ik had dus een hele leuke vakantie! Het werd nog leuker toen ik hoorde dat Vajen van den Bosch de grote Gloria ging spelen en ik dus met haar op het podium mocht staan.

De repetities waren altijd heel gezellig met alle meisjes en het is een hele lieve en gezellige cast.

Ik vind het nog steeds geweldig om mee te doen, het is niet een super grote rol, maar je moet wel alleen op het podium zingen.

Ik speel in het begin een stukje, het midden een stukje, en in het einde een stukje, dus tussen al die stukjes heb ik veel tijd en dat is echt heel leuk, want ik ben dan altijd samen met kleine Emilio\Nayib en mijn kinderbegeleider backstage en we verzinnen altijd wel iets om te doen, zoals verstoppertje in het donker in de studio of Uno enz…

Mijn favoriete scene in On Your Feet is de begin scene waar ik in voor kom en we het lied Tradicion zingen, dat is heel vrolijk met allemaal leuke kleurtjes.

Ik ben blij dat ik dit mag ervaren en ik wil nog heel graag lang doorgaan met dit soort dingen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s