Audities Was getekend Annie M.G. Schmidt

INSCHRIJVING GESLOTEN

DE MUSICAL
“Was Getekend,  Annie M.G. Schmidt” is een musical over het leven van schrijfster Annie MG Schmidt, die een onvoorstelbaar repertoire heeft geleverd dat we kunnen rekenen onder het Nederlandse erfgoed. Liedjes voor Wim Sonneveld en voor Wim Kan, kinderversjes, talloze boeken, musicals, televisiescripts voor series als ‘Pension Hommeles’ en ‘Ja Zuster Nee Zuster’.

In deze musical zwerft Annie M.G. met haar zoon Flip door haar leven heen. Zij is een vrouw die zichzelf nooit “mooi” heeft gevonden, nooit “aantrekkelijk”. Ze voelde zich gevangen in het burgerlijke Zeeland waar ze aan het begin van de vorige eeuw werd geboren en waar ze nooit helemaal los van is gekomen.

DE ROL VAN DE KLEINE ANNIE
Naast een oudere Annie is er ook een Annie als kind. Het is een meisje tussen de 8 en 11 jaar. Ze is niet zoals de boerenkinderen uit de buurt. Ze verlangt naar verhalen, naar dromen, naar avonturen. Ze heeft veel te veel energie, ze bruist en kent geen verlegenheid. Ze heeft een grote fantasie en geniet ervan dat er van alles gebeurt; want over het algemeen is het leven wat saai waar ze woont.

VEREISTEN
Wij zijn voor de jonge Annie op zoek naar blanke meisjes tussen de 8 en 11 jaar, met een maximale lengte van 1,45 m.met een zeer goede zangstem en acteertalent.
De kinderrol in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt wordt  gespeeld door een groep van 8 meisjes die ieder afwisselend zullen optreden.
Omdat kinderen maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar is volledige beschikbaarheid over alle speelbeurten een vereiste voor deelname aan de audities.
Het heeft onze voorkeur te werken met kinderen die woonachtig zijn in de Randstad in verband met de repetities en voorstellingen die zullen plaatsvinden in Amsterdam.

AUDITIES
op 21 en 22 april organiseren wij audities voor de rol van jonge Annie. Hieruit komt een selectie voort die mag deelnemen aan een aantal workshops gevolgd door een finale auditie waaruit de deelnemende kinderen worden gekozen.

REPETITIES EN SPEELPERIODE
De repetities gaan van start op 16 mei.  De kinderen moeten bij voorkeur vanaf dan beschikbaar zijn. Hierna is de voorstelling te zien in het De La Mar Theater in Amsterdam.

INSCHRIJVEN:
Indien u op de hoogte bent van de algemene informatie betreffende deelname aan een musicalproductie kunt u uw dochter inschrijven via onderstaand formulier + foto voor de auditie van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt
Omdat wij heel gericht op zoek zijn naar bepaalde looks (typecasting) moet u zich realiseren dat de foto heel bepalend is voor het wel of niet toegelaten worden tot de audities. Zorg dat u een duidelijke portretfoto toevoegt : een foto in goed licht waar alleen het kind op staat en in de camera kijkt, zonder muts/petjes, zonnebril en/of gekke gezichten.

Heeft u vragen? Mail naar castingkinderen@stage-entertainment.nl

INSCHRIJFFORMULIER

http://www.stage-entertainment.nl/werken-bij/werken-bij-stage-entertainment/audities-kinderen/audities-voor-was-getekend-annie-mg/

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s