Hoi ik ben Steef van Wijk

Ik ben in de musicalwereld beland toen ik negen jaar oud was. Ik was Tall Boy in de musical “Billy Elliot” dat vond ik een supergave ervaring dus wilde ik graag in meer musicals spelen. Op een gegeven moment werd ik uitgenodigd voor een auditie van Ciske de Rat. Ze zochten schoffies voor de rol van Ciske dus ik dacht ; die kans moet ik grijpen. Er waren heel veel auditie rondes met ongeveer 300 jongens. Het ging voor mijn gevoel heel erg goed. Ik eindigde met 15 jongens en we mochten meedoen met de Ciske school. In de laatste ronde werd ik afgewezen daar had ik heel erg de p*k over in. Gelukkig kreeg ik alsnog een hele leuke rol namelijk die van Jantje Verkerk. Ik heb ook super genoten van die tijd.

Op een gegeven moment hoorde ik dat er nog een casting kwam voor de rol van Ciske voor de 2e cast. Ik was nog zeker niet vergeten dat ik de vorige keer was afgewezen dus dacht ik “ik heb weer meer ervaring opgedaan dus heb ik nog meer kans” dus ging ik vragen of ik weer auditie mocht doen. Het leek eerst niet te passen i.v.m speelbeurten maar ik was toch nog gunstig jarig dus kon ik weer auditie doen! Dit keer lukte het en kreeg ik de hoofdrol als Ciske.

En dat was natuurlijk nog een stuk leuker. Het leukste aan musicals vind ik dat ik goed heb kunnen leren zingen, dansen en acteren, ik heb vaak een super groot applaus gekregen, ik heb heeeeeel veeel leuke mensen en kinderen ontmoet en met sommige van hun heb ik nog steeds contact en je kan in de huid van een ander persoon kruipen. Gelukkig is het nog niet afgelopen want ik heb de rol van Dies gekregen in de musical “Soof de musical” Ciske heeft me daarbij heel erg geholpen daar ben ik erg dankbaar voor.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s