Thimo

Hoi Allemaal

Ik ben Thimo van Haaren 10 jaar oud en kom uit Amersfoort.
Ik heb in Ciske de Rat gespeeld als Jantje Verkerk, en in december mocht ik samen met Viggo en Silver de rol van kleine Tim spelen in a Christmas show in de Ziggo Dome. Dat was zo gaaf!! Gewoon in de Ziggo Dome waar wel 17000 mensen in kunnen! Yolanthe Cabau was mijn moeder in de show en ik moest samen met haar een duet zingen.
Ook mocht ik samen met Danny de Munk een stukje verdomd alleen zingen dit was voor mij wel speciaal want als Jantje Verkerk in Ciske de Rat mocht ik niet met Danny zingen. Ik heb echt zo genoten en iedereen was zo aardig! Carlo was heel aardig en  grappig hij heeft Olaf nog nagedaan:) van Buddy kregen we nog een leuke toi toi toi! Verder vond ik Glennis Grace te gek maar daar ben ik ook wel een beetje fan van, en Holly brood enz enz. Ik hoop stiekem dat ze volgend jaar weer jongetjes nodig hebben;)
Verder doe ik nu veel fotomodel werk en commercials en videoclips en heb ook al 1 keer een Voice over mogen doen, en ik ben vanaf 17 maart op RTL 4 te zien in Benidorm Bastards en de Boefjes dat wordt ook echt leuk! Ik hoop echt dat ik nog meer leuke dingen mag gaan doen want ik vind het echt super allemaal😃
Groetjes Thimo
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s