OPEN AUDITIES

MUSICAL TALENT GEZOCHT VOOR

Ciske de Rat, de musical

Muziektheater Zeeland in Goes zoekt voor de musical Ciske de Rat musical talent in de leeftijd van 9 – 13 jaar en ouder voor het speelseizoen 2018-2019. Kun je zingen en zou je het leuk vinden om met een theatergezelschap mee te doen? Meld je dan aan voor de open audities! Als je ook kunt acteren en dansen is dat een pluspunt, maar geen eis. Er zijn buiten de hoofdrol van Ciske nog 2 grotere kinderrollen, namelijk Betje en Dorus. Verder zijn er nog verschillende kleine rollen voor jongens en meisjes. In totaal zijn voor deze musical 10-12 kinderen nodig. Voor Ciske, Betje en Dorus gaan we met dubbelrollen werken, omdat er 6 voorstellingen zijn gepland. Ieder speelt dus 3 voorstellingen. De andere 3 voorstellingen kunnen zij in het ensemble meespelen. Ook tieners en volwassenen kunnen zich aanmelden voor de open audities om eventueel deel uit te gaan maken van onze enthousiaste cast van 45 leden! In maart 2019 zullen 6 voorstellingen worden gespeeld in theater de Mythe Goes, de Stadsschouwburg Middelburg en het Scheldetheater Terneuzen.

Regie: Hugo Segers, muzikale leiding: Hans Laureyn, choreografie: Iris Veekens

De open audities vinden plaats op zaterdag 14 april 2018 in Goes. Alle kandidaten en hun ouders/begeleiders krijgen uitleg over de vereniging en wat er van hen wordt verwacht als ze worden aangenomen. Daarnaast zijn er 3 auditie-onderdelen namelijk zingen, acteren en dansen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maud van Loo of de website http://www.muziektheaterzeeland.nl bekijken.

Aanmelden voor de auditie kan tot uiterlijk 14 februari 2018 bij Maud van Loo, mailadres muziektheater@zeelandnet.nl

Het Muziektheater Zeeland, een Zeeuws amateurgezelschap brengt ruim 70 jaar een bekende musical, opera of operette in de grote Zeeuwse theaters op de planken. De ruim 45 leden in de leeftijd van 12 tot 70+ zijn afkomstig uit alle windstreken van de provincie Zeeland.

Deze vereniging heeft een repetitielokaal in Goes en de vaste repetitieavond is op de woensdag.

De vereniging werkt samen met een professionele artistieke staf zoals een dirigent, regisseur, repetent en choreograaf. Samen met deze staf wordt een jaar lang gewerkt aan het instuderen van alle zang, dans- en acteer onderdelen van een productie. Mede hierdoor wordt een hoge kwaliteit van de voorstellingen bereikt. Een professioneel orkest zorgt voor de muzikale begeleiding van de voorstellingen. Mede dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers op het gebied van decorbouw, kostuums, rekwisieten, kapper en grime kunnen de producties van Muziektheater Zeeland worden gerealiseerd.

Muziektheater Zeeland is geliefd en bekend bij het Zeeuwse publiek door de hoge kwaliteit en het gevarieerde aanbod. Enkele voorbeelden van producties van voorgaande jaren zijn: Evita (2014), My Fair Lady (2015), Jesus Christ Superstar de rockopera (2016), Titanic de musical (2017).

http://www.muziektheaterzeeland.nl

 

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s