Auditie Oliver

Inschrijving gesloten

Alle talenten in Haarlemmermeer opgelet!
In 2018 bestaat Schouwburg De Meerse 25 jaar en om dit te vieren gaan wij een eigen productie maken. Onder leiding van theaterproducent Rieneke van Nunen zal een professionele eigentijdse bewerking van Oliver Twist ten tonele worden gebracht. Niemand minder dan Peter Faber is gestrikt om een grote rol te spelen.
Maar wie wordt onze Oliver Twist? Kom auditie doen want naast de hoofdrol hebben wij nog circa 100 andere grote en kleine rollen in te vullen.

Heb jij ambitie en ben je tussen de 10 en 25 jaar, heb je binding met de Haarlemmermeer en ervaring met dansen, zingen, toneelspelen, bespelen van een instrument of acrobatiek/circus? Of ben je een kei in het helpen backstage met het klaarzetten van rekwisieten, kostuums en decor of ben je goed in kap of grime? Meld je dan nu aan.
De audities vinden plaats in De Meerse op zondag 14 januari van 10:00 tot 16:00 uur.

Aanmeldingen kunnen tot 11 januari 2018 naar: oliver@demeerse.nl o.v.v. naam, leeftijd, jongen/meisje, talent en ervaring.

 

https://www.demeerse.nl/nieuws/461/_Auditie_voor_eigen_productie_met_Peter_Faber_/?utm_source=Social&utm_medium=Facebook&utm_campaign=Auditie_Oliver_Twist_Jongeren

door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s