Audities On your feet

 

DE MUSICAL
On Your Feet!
is een waanzinnig swingende musical vol levenslust en kracht over het leven van Gloria Estefan en haar man Emilio. Twee grote muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf en in elkaar. Twee doorzetters die werken vanuit hun hart.
Gloria Estefan groeide uit tot de ‘Queen of Latin Pop’. Ze heeft al meer dan 100 miljoen platen verkocht en won zeven Grammy’s.
Uiteraard met alle grote hits van Gloria en Emilio. ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Don’t Want To Lose You Now’ en ‘1-2-3’… je hoort ze allemaal. Maak je benen alvast lekker los, want stilzitten is er niet bij!

DE ROLLEN VAN DE JONGE GLORIA EN EMILIO
In de musical spelen een meisje en een jongen de rollen van de jonge Gloria en Emilio.
De kinderrollen in On Your Feet! worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar.

Het meisje speelt de jonge Gloria op 11-jarige leeftijd. Zij is onschuldig maar slim en zelfstandig. De jonge Gloria moet zeer goed kunnen zingen; zij zingt 2 solo’s waarvan één in het Spaans. Daarnaast heeft zij een goed gevoel voor ritme en acteertalent.

De jongen speelt de jonge Emilio en Nayib, de 10 jarige zoon van Gloria en Emilio. Hij is rechtdoorzee, vastbesloten en sterk. De jonge Emilio moet goed kunnen dansen want hij heeft een spetterende dans solo. Daarnaast heeft hij acteertalent. Hij hoeft niet te zingen.

VEREISTEN
We zoeken voor de rollen van de jonge Gloria en Emilio naar kinderen met zang, dans en acteertalent tussen de 8 en 11 jaar, een maximale lengte van 1,45 m. en een Latijns-Amerikaanse of Zuid-Europese uitstraling,  een dus licht getinte huidskleur.

AUDITIES
De audities zullen in mei plaatsvinden waarna een selectie kinderen mag deelnemen aan een aantal workshops. Hierna wordt bepaald wie mogen deelnemen aan de productie.

REPETITIE EN SPEELPERIODE
De geselecteerde kinderen gaan gemiddeld 3 x per week repeteren in september /oktober en spelen vervolgens 24 x de rol van de jonge Gloria of Emilio in het Beatrix Theater te Utrecht (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

Inschrijven: Indien u op de hoogte bent van de algemene informatie betreffende deelname aan een musicalproductie kunt u uw zoon en/of dochter inschrijven via onderstaand formulier + foto voor de auditie van ON YOUR FEET!
Omdat wij heel gericht op zoek zijn naar bepaalde looks (typecasting) moet u zich realiseren dat de foto heel bepalend is voor het wel of niet toegelaten worden tot de audities. Zorg dat u een duidelijke portretfoto toevoegt: een foto in goed licht waar alleen het kind op staat en in de camera kijkt, zonder muts/petjes, zonnebril en/of gekke gezichten.

Heeft u vragen? Mail naar castingkinderen@stage-entertainment.nl

INSCHRIJFFORMULIER

http://www.stage-entertainment.nl/werken-bij/werken-bij-stage-entertainment/audities-kinderen/audities-voor-on-your-feet/

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s