Audities Ciske de Rat

INSCHRIJVING GESLOTEN

GEZOCHT
Vanaf november 2016 is de voorstelling Ciske de Rat gedurende vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Hiervoor zijn reeds 8 jongens gecast voor de rol van Ciske. Na Amsterdam maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland t/m juli 2017. Voor deze tournee zoeken we nog naar 5 jongens voor de rol van Ciske.

VEREISTEN
Jongens tussen de 8 en 11 jaar, met een maximale lengte van 1,42 m. die naast zang-, en acteertalent beschikken over een gezonde dosis zelfverzekerdheid maar ook weten te ontroeren. Het hebben van een Amsterdams accent is een pre, het kunnen aanleren een must! Wij zoeken naar kids die naast lef en bravoure, zang en acteertalent hebben dat wij verder helpen ontwikkelen tijdens de workshops en/of repetities.

AUDITIES
Zondag 11 december bij Stage Entertainment op de Boelelaan 30 te Amsterdam. Woensdag 14 december en zaterdag 17 december zijn er workshops voor potentiele Ciske’s. Tussen 10 en 18 december vinden ook de ensemble audities plaats voor de regio’s Noord/Oost, Zuid en Randstad waardoor er ook een mogelijkheid is dat kinderen gecast worden voor een ensemble plek.

REPETITIES & SPEELPERIODE
Na de audities in december starten de kinderen in de kerstvakantie met repeteren en spelen hun 24 voorstellingen tussen maart en juli 2017.

ciske

INSCHRIJVEN
Indien u op de hoogte bent van de algemene informatie betreffende deelname aan een musicalproductie kunt u uw zoon inschrijven via onderstaand formulier + foto voor de auditie van Ciske.

De inschrijving voor het ensemble is gesloten.

Heeft u vragen? Mail naar castingkinderen@stage-entertainment.nl

 

INSCHRIJFFORMULIER

http://www.stage-entertainment.nl/werken-bij/werken-bij-stage-entertainment/audities-kinderen/kinderaudities-voor-de-rol-van-ciske-de-rat/

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s