Auditie The Lion King

INSCHRIJVING GESLOTEN

KINDERAUDITIES VOOR THE LION KING

THE LION KING ZOEKT DAPPERE LEEUWENWELPJES!

DE MUSICAL
Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen dat tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater viert. Na succes over de hele wereld, kan ook Nederland zich laten verrassen door deze alom bekroonde Koning der Musicals!

Disney’s The Lion King vertelt het verhaal van het Leeuwenwelpje Simba die de troonopvolger is van Koning Mufasa van het Afrikaanse dierenrijk. Aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een einde als oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en begint aan een lange reis vol avonturen. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort volwassenheid aan de horizon. Simba besluit op te eisen waar hij recht op heeft: zijn troon!

lion-king

GEZOCHT
De kinderrollen in The Lion King worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast en ingewerkt. Vanaf voorjaar 2017 zijn er voor The Lion King weer 12 kinderen nodig voor de tweede kindercast.

VEREISTEN
Jongens en meisjes met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 12 jaar oud met een maximale lengte rond de 1,45 m., die woonachtig zijn in de Randstad.

Wij zoeken vooral naar kids die naast lef en ambitie, dans en acteertalent hebben, dat wij verder helpen ontwikkelen tijdens workshops en/of repetities.

AUDITIES
Op 6 november organiseren we een auditie waarbij we uitkijken naar jongens en meisjes voor The Lion King. Talentvolle kandidaten gaan een aantal workshops volgen in zang, dans en spel waarna ze finale auditie doen voor het creatieve team van The Lion King.

REPETITIE & SPEELPERIODE

De geselecteerde kinderen gaan gemiddeld 3 x per week repeteren en spelen vervolgens 24 x de rol van Simba of Nala in het AFAS Circustheater te Scheveningen (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

INSCHRIJVEN:
Indien u op de hoogte bent van de algemene informatie betreffende deelname aan een musicalproductie kunt u uw zoon en/of dochter inschrijven via onderstaand formulier + foto voor de auditie van The Lion King.

Heeft u vragen? Mail naar castingkinderen@stage-entertainment.com

INSCHRIJFFORMULIER

http://www.stage-entertainment.nl/werken-bij/werken-bij-stage-entertainment/audities/kinderaudities-voor-the-lion-king/

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s