EXTRA JONGENS GEZOCHT VOOR DE ROL VAN CISKE DE RAT

DE MUSICAL:
Ciske de Rat – de Musical, gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker, behoort tot het Nederlandse cultuurgoed. De musical vertelt het beroemde verhaal, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De belevenissen van Cis de Man, gespeeld door Danny de Munk is door de musical heen geweven en geeft een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal.

headerpagina_bestelkaartendef

GEZOCHT:
Voor de rol van Ciske zoeken we jongens die naast zang, en acteertalent beschikken over een gezonde dosis (Amsterdamse) zelfverzekerdheid maar ook weten te ontroeren.
Vereisten: Leeftijd tussen de 8 en 11 jaar, met een maximale lengte van 1,40 m. en bij voorkeur woonachtig in de Randstad.

AUDITIES:
Op 14 en 15 mei vinden de eerste auditie rondes plaats voor het kinderensemble dat de schoolklas rond Ciske zal vormen. De 2e ronde en Finale auditie zijn op 21 en 22 mei. De audities vinden plaats bij Stage Entertainment op de Boelelaan 30 te Amsterdam.
Tijdens deze audities kijken we uit naar geschikte kandidaten voor de rol van Ciske. Zij gaan een aantal workshops volgen in zang en spel voordat ze auditie doen voor het creatieve team van Ciske de Rat.

REPETITIES:
Voor en na de zomer volgen de kinderen voorbereidende lessen en eind september starten de repetities met de volwassen cast in Amsterdam.

SPEELPERIODE:
Vanaf november 2016 is de voorstelling vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland t/m juli 2017. We casten in mei 5 groepen van 8 kinderen voor de speelperiode in Amsterdam maar ook voor de periode na Amsterdam zijn jongens nodig voor de rol van Ciske.

OVERIGE INFORMATIE:

  • Volledige beschikbaarheid in de repetitie-, en speelperiode is een vereiste voor deelname aanCiske de Rat. Dit betekent dat vakanties en andere hobby’s, optredens en/of sporten alleen doorgang kunnen vinden op dagen dat je niet voor de repetities of optredens nodig bent.
  • Beschikbaarheid over alle 24 toegestane arbeidsdagen in het huidige of komende leeftijdsjaar is een vereiste. (meer uitleg hierover volgt bij de auditie uitnodiging.)
  • Ouder(s)/verzorger(s) zijn bereid voor vervoer te zorgen van en naar de lessen, repetities en voorstellingen.
  • Alle genoemde data en locaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

INSCHRIJVEN:
Klik op het inschrijfformulier om je aan te melden voor de audities. Heb je vragen? Maill naar castingkinderen@stage-entertainment.nl

INSCHRIJFFORMULIER

Kijk voor meer informatie op: http://www.stage-entertainment.nl/werken-bij/werken-bij-stage-entertainment/extra-jongens-audities-voor-de-rol-van-ciske-de-rat/

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s