Audities Peter Pan, het échte verhaal

INSCHRIJVING GESLOTEN

Na grote producties als Kruistocht in Spijkerbroek de musical, Oorlogswinter de musical en De Tovenaar van OZ, brengt het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) de nieuwe familiemusical Peter Pan, Het échte verhaal, gebaseerd op het wereldberoemde boek van J.M. Barrie. In de periode oktober 2016 – mei 2017 zal Peter Pan, Het échte verhaal in ongeveer 45 Nederlandse en Belgische theaters te zien zijn.

peter-pan

De cast van Peter Pan, Het échte verhaal bestaat uit 4 professionele acteurs, 8 semiprofessionele acteurs (stagiaires) en twee casts van elk 26 kinderen (inclusief Peter, Wendy en de overige grote kinderrollen). De twee kindercasts zullen de voorstelling afwisselend spelen.

Peter en Wendy
Voor de rol van Peter zijn wij op zoek naar jongens met een speelleeftijd van tussen de 12 en 15 jaar en maximaal 1,60 m. Bij voorkeur is de stem al gemuteerd en volledig gezakt. Peter moet vooral een buitengewoon charmante jongen zijn, die alle vrouwenharten verovert en het voorbeeld is voor alle jongens in de zaal die net zoals Peter onbevreesd, grappig en een onbetwiste leider zouden willen zijn.

We zoeken een jongen met een goede zangstem, maar vooral ook een sterke acteur die ondanks zijn jeugd, in staat is om de diepgang van de rol aan te gaan.

Voor de rol van Wendy zijn wij op zoek naar meisjes met een speelleeftijd van tussen de 12 en 13 jaar en maximaal 1,60 m. We zoeken een sterke mezzo-sopraan met een mooie heldere hoogte en een belt tot c. Maar vooral moet het een hele sterke actrice zijn die veel nuance en diepgang aan kan brengen in de rol, en die samen met Peter de voorstelling kan dragen.

Acteurstagiaires
Ook zijn wij op zoek naar 8 acteurstagiaires (m/v) voor dragende ensemble rollen, een actieve rol achter de schermen en als understudy van de 4 professionele acteurs. Vereisten: minimale leeftijd 18 jaar, een (gedeeltelijke) MBO- of HBO opleiding op het gebied van muziektheater of ruime aantoonbare ervaring en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

De Audities
De audities vinden plaats op zondag 3 en 10 april 2016 in de studio van het NJMT, te Zaandam. Naar aanleiding van deze audities word je mogelijk uitgenodigd om terug te komen voor de ‘callbacks’. De callbacks vinden plaats op zondag 24 april.

Gezien het beperkte aantal plaatsen zullen wij uit alle aanmeldingen een voorselectie maken.

Aanmelden
Om je aan te melden voor de audities van Peter Pan, Het échte verhaal, stuur je voor zaterdag 19 maart 2016 een mail naar info@njmt.nl.

Stuur hierbij je CV en enkele foto’s mee (bij voorkeur een pasfoto en enkele foto’s uit theaterproducties). Zet in je mail ook de volgende gegevens:

Naam / geboortedatum / geboorteplaats / lengte / volledige adres/ tel.nr. / mobiel / E-mailadres van je ouder(s) of verzorger(s).

Na 20 maart krijg je bericht of je bent uitgenodigd bent voor de audities.

Kijk voor meer informatie en een uitgebreide rolomschrijving van Peter en Wendy op de website www.njmt.nl

http://musicalsites.nl/index.php/musical-nieuws-uit-nederland-en-belgie/5479-audities-nationaal-jeugd-musical-theater-peter-pan-het-echte-verhaal

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s