Rosalie en Fleur dansen samen op het toneel in Musical Billy Elliot!

De klus zit er bijna op voor Rosalie (13) en Fleur (11) Van der Hoeven. Twee Rijswijkse dansmeiden die mogen schitteren in de musical Billy Elliot. De musical stopt in november.
Fleur Rosalie

Het is vrij uniek dat twee zusjes samen in een professionele musical optreden. De Rijswijkse dametjes staan zij aan zij op het toneel van het Circustheater in Scheveningen. Rosalie en Fleur kregen de rol van Ballet Girl toebedeeld en dat betekent dat ze naast Billy op het podium mogen dansen. Na verschillende auditierondes bij Stage Entertainment in Amsterdam met honderden meisjes uit het hele land, een half jaar trainen op de Billy Elliot sCOOL in Amsterdam en een allerlaatste selectieronde, zijn Fleur en Rosalie samen in dezelfde balletgroep ingedeeld.
“Een lot uit de loterij, noemen wij dat als ouders! Hoe bijzonder”, meldt moeder nancy van der Hoeven. “De voorbereiding was hard werken, ze hebben er alles voor gedaan en gelaten en nu schitteren ze dan in Kindercast 3 op het grote toneel naast musicalberoemdheden Pia Douwes, Bas Heerkens en Carry Tefsen.”
Knippen
Rosalie speelt de rol van Debbie één Balletgirl en heeft voor deze rol zelfs haar lange haren in een pony moeten knippen, maar dat heeft ze met plezier gedaan, alles voor Billy Elliot. Fleur speelt vol overgave de rol van Sharon Percy, een van de negen Ballet Girls die zelfs op spitzen danst! De musical stopt in november.

(artikel Groot Rijswijk / 30 oktober 2015)

http://www.grootrijswijk.nl/nieuws/rosalie-en-fleur-dansen-samen-op-het-toneel-in-musical-billy-elliot-1.5388593

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s