Dochter Koen Wauters verovert rol in musical

Zita Wauters, de 11-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser, zal te zien zijn in Kadanza Together, de nieuwe musical van Ketnet en Studio 100.

zita

Na een voorafgaandelijke selectie en de eerste auditieronde van Ketnet Musical werden uit meer dan 1200 kandidaten 80 kinderen weerhouden. Die gaven deze week in vier finale audities het beste van zichzelf om de jury te overtuigen dat zij de geknipte artiesten zijn om mee te spelen inKadanza Together. Speciaal voor deze finale audities kregen de juryleden Giovanni Kemper, Laura Tesoro en Koen Crucke versterking van Gert Verhulst. Samen kozen zij 22 talentvolle jongeren die naast onder meer Tatyana Beloy en Matthew Michel (Ghost Rockers, De KetnetBand) zullen schitteren in Kadanza Together. Zita Wauters is een van de 22 talentjes.

In een korte voorstelling laat Zita alvast weten dat ze dol is op “zingen in het koor, lekker zot doen en veel babbelen”, dat ze later zangeres en actrice of schoonheidsspecialiste wil worden en dat ze opkijkt naar Taylor Swift en Nathalie Meskens. Zita is alvast goed bezig. Onlangs schitterde ze in een video van Plan België om zo aandacht te vragen voor de impact van kindhuwelijken in het Zuiden. Daarnaast lacht ze ons vanaf 1 december toe vanop het schap van speelgoedwinkels in Vlaanderen en Nederland, gehuld in het gloednieuwe K3-verkleedjurkje.

Bootcamp
Vanaf maandag 9 november volgt Ketnet de 22 kersverse musicalsterren op bootcamp en ontdekken we wie van hen de hoofdrollen zullen vertolken in de musical. Begin 2016 zien we hoe de cast wordt klaargestoomd voor de grote première van Ketnet Musical – Kadanza Together. Kadanza Together gaat over twee jongerenkampen die toevallig op hetzelfde moment en op hetzelfde kampterrein plaatsvinden: een muziekkamp en een danskamp. De zangers en dansers kunnen elkaar niet luchten. Op de koop toe moet de kampleider aan het einde van de week beslissen welk van de twee kampen volgend jaar opnieuw mag doorgaan en welk niet. Het wordt een strijd tussen zangers en dansers. Komen beide groepen dichter bij elkaar of blijft onbekend onbemind?

Kadanza Together gaat op zaterdag 6 februari in première in het Plopsa-theater in Plopsaland De Panne.

(artikel 29 oktober 2015)

http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/2507391/2015/10/29/Dochter-Koen-Wauters-verovert-rol-in-musical.dhtml

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s