Jongerentheater Quint zoekt 17 spelers voor Pinokkio & co

 INSCHRIJVING GESLOTEN

Voor de jongerenvoorstelling Pinokkio & co die woensdag 13 april 2016 in première gaat in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel, zoekt Jongerentheater Quint 17 jongeren vanaf 13 jaar uit de regio Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zuidplas.

Het klinkt als het begin van een mop: Pinokkio, Cyrano en een assistent-adjudant-zonder-neus komen elkaar tegen in de wachtkamer van de plastisch chirurg. Omdat ze alle drie kampen met een nasaal probleem dat een leuke relatie in de weg staat, vertellen ze elkaar hun levensverhalen. Die raken hoe langer hoe meer verstrengeld met een verrassende uitkomst als gevolg…

Script en muziek: Pim van Alten & Jeroen Rozendaal
Regie: Jeroen Rozendaal
Arrangementen en zangcoaching: Robin van Hilten

De audities zijn zondag 25 oktober in het IJsselcollege in Capelle aan den IJssel. Voor informatie, inschrijving en voorwaarden, kijk op jongerentheaterquint.nl. De voorstelling is ook te boeken als schoolvoorstelling in het kader van cultuureducatie. Speeldatum donderdag 14 april 2016 en in overleg.

Op donderdag 12 en vrijdag 13 november gaan de jongerenvoorstellingen Eeuwig zomer en De bunker in reprise in Theater 222 van Hofplein Rotterdam. Voor de pauze speelt Eeuwig zomereen zwarte komedie over de (on)eindigheid van de liefde. Na de pauze ziet het publiek De bunker, een aangrijpende voorstelling over de dramatische escalatie van een leugen.
Het voortgezet onderwijs is vrijdag de 13e overdag tijdens de schoolvoorstellingen welkom voor slechts € 6 per bezoeker. Scholen reserveren via jongerentheaterquint.nl.
Theater 222 in Rotterdam donderdag 12 en vrijdag 13 november 19.30 uur. Kaarten voor de voorstellingen van 19.30 uur via hofpleinrotterdam.nl.

Jongerentheater Quint wil ruimte creëren voor culturele ontwikkelingen voor en door jongeren.

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s