Meespelen in sprookjesmusical Pinokkio

In het najaar van 2015 brengt de Efteling de nieuwe sprookjesmusical Pinokkio. In deze familievoorstelling spelen iedere keer maar liefst 30 kinderen eenmalig mee. Daarom gaat de Efteling op zoek naar in totaal ruim 1300 kinderen uit heel Nederland en Vlaanderen.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij tussen de 6 en 13 jaar oud en wil je graag meespelen in de sprookjesmusical Pinokkio? Vind je het leuk om te spelen, zingen en dansen en ben je niet bang om op een podium te staan?
Meld je dan nu aan!

Meespelen in de sprookjesmusical Pinokkio

Sta jij graag in de schijnwerpers en vind je het leuk om een keer mee te spelen in een echte musical? Geef je dan op om mee te spelen in de sprookjesmusical Pinokkio.

Je mag deelnemen aan de Pinokkio School waar je de basisprincipes van het spelen in een musical krijgt aangeleerd. Je wordt dus opgeleid tot een echte musicalster! Ook krijg je voorafgaand aan de voorstelling al het materiaal thuisgestuurd zodat je alvast goed kan oefenen. Alle scenes uit de voorstelling worden je dan aangeleerd tijdens een theaterworkshop in de Efteling voorafgaand aan de voorstellingsdag. En om echt helemaal goed voorbereid te zijn, wordt alles op de voorstellingsdag zelf nog een keer doorgenomen. Dan krijg je een mooi kostuum aan en ben je helemaal klaar voor het grote podium!

Lijkt het je leuk om mee te doen?

  • Je bent tussen de 6 en 13 jaar oud.
  • Je vindt het leuk om te zingen, spelen en dansen.
  • Je vindt het niet eng om op een podium te staan.
  • Je bent niet langer dan 170 cm.
  • Je kledingmaat is minimaal 128 en maximaal 170.
  • Je bent 3 dagen beschikbaar: op de dag van de Pinokkio School, op de dag van de theaterworkshop en op de speeldag. Bij al deze dagen moet je aanwezig zijn.

Aanmelden

Als je het leuk vindt om mee te doen, kun je een volledig ingevuld inschrijfformulier uiterlijk 19 april 2015 insturen naar kinderenpinokkio@efteling.com. Als je mee mag spelen in de musical krijg je voor 3 mei 2015 bericht van ons per e-mail. Lees ook even goed de voorwaarden door.

Inschrijfformulier

http://www.efteling.com/NL/Theater/pinokkio-de-sprookjesmusical/Pinokkio-School.html

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Oproep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s