VAN DER LOO THEATERPRODUCTIES ORGANISEERT MUSICALWEEKENDEN!

flyerdefinitief

Hou jij van zingen, dansen en acteren? Deze zomer organiseert van der Loo Theaterproducties voor het eerst inspirerende musicalweekenden in de open lucht! Tijdens deze weekenden krijg je les van professionele docenten als Jeroen Phaff en Marleen van der Loo. De weekenden worden gehouden in Ingen, een klein dorpje in de gemeente Buren.

Voor de kleuters in de leeftijd van 5-7 jaar bieden wij de mogelijkheid om één dag naar Ingen te komen en samen met onze gespecialiseerde docenten te zingen, dansen, schminken en toneel te spelen.
In groepen van maximaal 12 deelnemers gaan kleuters, kinderen, jeugd en volwassenen aan de slag met lessen als ensemble zang, staging, theatersport, tekstinterpretatie. Tijdens het weekend werken we toe naar een eindpresentatie, welke we als afsluiting aan familie presenteren. (De kleutergroep heeft hun eindpresentatie aan het eind van de dag.)

De data voor de musicalweekenden zijn:
Kleuters: 28/29 Juni, 9/10 Augustus & 13/14 September. Kinderen (8-12 jaar): 19/20 Juli, 23/24 Augustus & 6/7 September. Jeugd (13-17 jaar): 26/27 Juli, 30/31 Augustus & 27/28 September. Volwassenen (18 jaar en ouder): 5/6 Juli, 12/13 Juli, 16/17 Augustus & 20/21 September.

De kosten voor de kleuters zijn: €35,-. Voor de kinderen, jeugd en volwassenen kost het €120,-. Dit is inclusief consumptie, lunch en natuurlijk alle lessen.

Kijk snel op www.vanderloo-theaterproducties.com voor meer informatie en schrijf je snel in!

 

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Nieuws

3 reacties op “VAN DER LOO THEATERPRODUCTIES ORGANISEERT MUSICALWEEKENDEN!

  1. Voor de kleuters, die dus een dagworkshop aangeboden krijgen zijn de kosten 35 euro.
    Voor de kinderen, jongeren en volwassenen zijn de kosten 120 euro. Voor die 120 euro krijgen ze twee dagen van 10:00-18:00 les van onze docenten, lunch en natuurlijk consumpties.

    Om een idee te geven: een gemiddelde zangles kost al gauw 40/50 euro voor 45 minuten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s