AUDITIES Musical 1814, De Vergeten Veldslag

INSCHRIJVING GESLOTEN

1814 - logo musical (klein)

De vzw LA:CH uit Hoogstraten (midden tussen Breda en Antwerpen) maakt een gloednieuwe familiemusical met als titel “1814, De Vergeten Veldslag”.  Het verhaal speelt zich af in de barre winter van 1814, toen de legers van Napoleon het in de grensstreek aan de stok kregen met de geallieerde soldaten die onderweg waren om de bevrijding in te zetten. “1814, De Vergeten Veldslag” is een dramatisch verhaal van een Kempense boerenfamilie die, zonder het te willen, betrokken geraakt in de oorlog. Het is een voorstelling met een lach en een traan op tekst van Jos Dom en op muziek van Florejan Verschueren. De orkestarrangementen voor groot live-harmonieorkest zijn van de hand van Ward Opstyn. Het orkest staat onder leiding van Hans Casteleyn en de choreografie is van Tina Van Roy. De musical wordt ondersteund door het Stadsbestuur van Hoogstraten, de Erfgoedcel Noorderkempen, de Provincie Antwerpen en door de Vlaamse Overheid.

 

De musical past in de herdenkingen rond 1814, 200 jaar Slag bij Hoogstraten. Wil je daar meer over lezen, neem dan zeker een kijkje op www.slagvanhoogstraten.be.

 

Op 8 en 9 maart houdt het artistiek team audities voor de gezongen hoofdrollen. Iedereen is welkom, maar de organisatoren zoeken vooral nog kinderen en mannen. Wie graag wil meedoen, kan zich vóór 1 maart inschrijven met foto en vermelding van relevante ervaring via auditie@1814.be. Meer informatie vindt u op de website www.1814.be.

 

De voorstellingen van de musical “1814, De Vergeten veldslag”  gaan door vanaf 21 november 2014.  Repetitieschema is te verkrijgen op aanvraag.

De musical “1814, De Vergeten Veldslag” is een productie van vzw LA:CH, de makers van de musical Gelmel in 2010. www.vzw-lach.be

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s