Isha Ferdinandus weer een stap dichter bij Amateur Musical Award

isha ferdinandus
De eerste nominaties voor de allereerste Amateur Musical Awards (AMA’s) zijn bekend. De Krimpense Isha Ferdinandus is doorgedrongen tot de beste 5 in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol. Isha speelde haar rol als de vrijgevochten Hasse Simonsdochter in de gelijknamige familievoorstelling van Jongerentheater Quint met verve.
Marnix Keeven staat op de longlist in de categorie Beste Regie. Of ook hij wordt genomineerd weten we eind januari. De AMA’s worden voor het eerst uitgereikt op het Gala maandag 24 maart 2014 in het DeLaMarTheater.
Isha deed vorig jaar voor de eerste keer mee aan de workshops bij Jongerentheater Quint. Zondag 13 april organiseert Quint wederom workshops Spel, Zang en Dans, om spelers te selecteren voor de volgende familievoorstelling. De bende van rode Zora is vanaf september te zien in het Isalatheater, de Tuyter en Dorpshuis Swanla.
De workshops zijn gratis. Kan jij rode Zora aan en ben je tussen 12 en 24 jaar, schrijf je dan  vóór 31 maart in via www.jongerentheaterquint.nl
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s