Sinterklaas en de malle mijter

De mijter van Sinterklaas is kwijt! Veel paniek in het huis van Sinterklaas. Na een zoektocht vindt de hofhouding van de Sint een oude kist met daarin de Malle Mijter. Deze bijzondere mijter blijkt over magische krachten te beschikken, maar wanneer hij tot leven komt weet hij niet meer wie of wat hij is.

Hij besluit daarom op zoek te gaan naar de Sint. Tijdens zijn zoektocht verdwaalt hij, en komt hij Chris tegen die in Spanje op vakantie is. Ook Chris is verdwaald en kan zijn ouders niet meer vinden. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar Chris zijn ouders en naar Sinterklaas!

GinoKorsel

Gino Korsel zal de rol van het jongetje Chris vertolken. Gino speelde de rol van het jongetje Michael Banks in de musical Mary Poppins. Ook vertolkte hij de rol van Brem in Droomvlucht de musical. Gino presenteerde en zong o.a. ook bij Kinderen voor Kinderen. Heeft u Gino niet in het theater gezien, wellicht heeft u zijn stem al wel eens kunnen horen. Gino spreekt namelijk ook (o.a.) tekenfilms in. De stem van Mowgli in de ZAPP serie Jungle Book lijkt heel toevallig op de stem van Gino.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s