Auditie oproep vanaf 16 jaar

cabaret%20zwartINSCHRIJVING GESLOTEN

Jij houdt van zingen, dansen en acteren en wilt hard werken om na maanden van repeteren in een prachtige productie mee te spelen Je wilt leren omgaan met je stem en lichaam. Of je hebt al veel ervaring en je wil gewoon stralen op een prachtige podium, in een schitterend theater. Je wilt binnen de veiligheid van een groep meer zelfvertrouwen krijgen. Je wilt de kans om jezelf met al jouw talenten te ontdekken en om jezelf (nog meer) te ontwikkelen?

Dan is er plek voor jou bij IRIS PERFORMING ARTS. Er is ruimte voor toptalenten met heel veel ervaring en/of opleiding. Je doet dan auditie voor de hoofd- en grote bijrollen of bij veel geschikte kandidaten is er plaats voor ensemble solisten. Ook is er ruimte voor beginnende artiesten met weinig tot geen ervaring, want we willen iedereen de kans geven om ervaring op te doen. Je doet dan auditie om te kijken waar je binnen het ensemble geplaatst wordt. Leeftijd: vanaf 16 jaar.

Op 20 september 2013 zijn de AUDITIES voor de enerverende, extravagante, meeslepende musical CABARET. Dit is een vrij unieke kans, want het is een musical die niet vaak door amateurtheatergezelschappen wordt gespeeld.

Meer informatie over de musical CABARET en alle rolverdelingen: http://irisperformingarts.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=166&Itemid=107

Kosten-tijden-locatie: http://irisperformingarts.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=108

Meer informatie over de audities: http://irisperformingarts.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=141&Itemid=105

Meteen inschrijven voor de audities: http://irisperformingarts.nl/index.php?option=com_flexicontact&view=contact&Itemid=102

CABARET speelt zich af in het Duitsland van de jaren dertig. In de Berlijnse nachtclub de Kit Kat Klub doen het zangeresje Sally Bowles en de gladde ceremoniemeester van de club hun uiterste best om de bezoekers met extravagant vermaak hun ongemakkelijke en trieste leven te doen vergeten.

Deze versie van de musical Cabaret legt de innerlijke gevoelens van de samenleving bloot aan de vooravond van het opkomende Nazi regime. Wanneer de greep van de Nazi’s steeds klemmender wordt, blijft men in de decadente Kit Kat Klub met ongeëvenaarde ironie van het leven genieten. Elke realiteitszin wordt overboord gegooid.

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s