Tiener uit Bocholtz scoort eerste filmrol

Joes Brauers te zien in ‘Oorlogsgeheimen’

joes brauers

Na hoofdrollen in de musicals Kruimeltje en Dik Trom heeft Joes Brauers (13) zijn eerste filmrol te pakken. Hij gaat spelen in de bioscoopfilm Oorlogsgeheimen, naar het boek van Jacques Vriens uit Gronsveld. De musicalster uit Bocholtz ziet daarmee een droom in vervulling gaan. “Ik ben er helemaal weg van. Ik heb altijd al in een film willen spelen”, laat hij in een eerste reactie weten.

Oorlogsgeheimen gaat over twee jongens, Tuur en Lambert, wier vriendschap op de proef wordt gesteld door de geheimen die de Tweede Wereldoorlog naar hun Zuid-Limburgse dorp brengt. Joes Brauers speelt Lambert, Maas Bronkhuyzen (bekend van onder meer de films Dolfje Weerwolfje en De groeten van Mike!) neemt de rol van Tuur op zich. De regie is in handen van Dennis Bots, die eerder de verfilming van het Vriens-boek Achtste groepers huilen niet voor zijn rekening nam.

De opnames voor de film starten in juli en vinden plaats in Limburg, België en Luxemburg. Oorlogsgeheimen komt in het najaar van 2014 in de bioscoop.

Bron: Dagblad De Limburger.

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s