Audities Ciske de Rat

ciske-de-rat-de-musical-(dvd)INSCHRIJVING GESLOTEN

Ciske de Rat opnieuw in Nederland te zien op 1 en 2 februari 2014!
De succesvolle musical Ciske de Rat komt weer terug in Nederland. Het musicalgezelschap OVA uit Amstelveen heeft als eerste amateurvereniging in Nederland de rechten gekregen om Ciske de Rat opnieuw op de planken te brengen. De voorstelling zal spelen in de Schouwburg Amstelveen in januari 2014. De schouwburg van Amstelveen heeft OVA gevraagd om in de openingsmaand van het vernieuwde theater een bijzondere productie op de planken te brengen en OVA is zeer verheugd dat het Ciske mag opvoeren.
De musical Ciske de Rat vertelt het beroemde verhaal van Ciske, die na de moord op zijn moeder opgroeit in een kindertehuis, maar het verhaal wordt doorspekt met gebeurtenissen uit het latere onbekendere leven van Ciske de Man. OVA is een gerenommeerde musicalvereniging die de afgelopen jaren bijzondere producties heeft neergezet, waaronder De Jantjes, Kiss me Kate en Belle en het Beest.
Voor de musical Ciske de Rat, zijn we op zoek naar de jonge CISKE. Wij zoeken een jongen tussen 7 en 12 jaar oud met zang- en spel-ervaring en met een lekker Amsterdams accent. Je moet in ieder geval op de donderdagavonden en het 1e week weekend van februari 2014 beschikbaar zijn.
Is dit echt iets voor jou, grijp dan nu je kans en meld je aan via ova.audities@gmail.com dan ontvang je alle verdere informatie.
Musical vereniging OVA is op 9 en 10 maart a.s. te zien in de schouwburg van Amstelveen met de musical “Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?”

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

3 reacties op “Audities Ciske de Rat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s