Site over de zusjes Nauta

Foto: Pieter van Kidsentertainment

Ben jij ook zo’n fan van Sarah en haar zusje Julia? Neem dan eens een kijkje op hun eigen website!

Sarah (14) en Julia (11) zijn 2 zussen die dezelfde passie delen: zingen, dansen en acteren. Ze hebben op dit gebied dan ook al de nodige ervaring opgedaan:

Sarah speelde mee in de musical Ciske de Rat (eerst Cootje en later als Betje), Mary Poppins en Droomvlucht. Verder heeft Sarah 2 jaar lang in het Kinderen voor Kinderen koor gezongen en mocht ze zelfs Kinderen voor Kinderen 31 presenteren! Vanaf oktober is ze als de jonge Rachel Hazes te zien in de musical Hij Gelooft in Mij.

Julia speelde maar liefst 3 seizoenen lang in The Sound of Music, waarvan ze ook tot 3x toe de première mocht spelen! Ze werd aangenomen voor de rol van Nicky in Dr Dolittle, maar sloeg deze rol af omdat ze aangenomen werd voor de rol van Jane Banks in Mary Poppins. Tot voor kort zong Julia nog in het Kinderen voor Kinderen koor waar ze de solo ‘Gadgetfreak’ had. Vanaf oktober is ze te zien als de Kleine Fiona in de musical Shrek.

Wil je meer weten over Sarah en Julia of wil je ze blijven volgen in de toekomst? Surf dan snel naar www.sarahjulianauta.nl!

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Links

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s