Derick Pieter speelt in Daddy Cool

CULEMBORG – Derick Pieter (10) uit Culemborg speelde in 2009/2010 in de musical ‘Amandla Mandela’, vervolgens in 2010/2011 in het theaterstuk ‘Lege Handen’. Dit seizoen speelt hij de kinderhoofdrol in de musical DADDY COOL. Zijn aandeel als kleine Sunny bestaat uit acteren, zingen, dansen en rappen.

Het leuke aan deze musical vindt Pieter het ‘coole’, al die vette dansers, weer heel wat anders dan zijn vorige producties. Pieter’s speeldata in de buurt zijn: woensdag 28 september in Tiel, woensdag 19 oktober in Utrecht en zaterdag 29 oktober in Den Bosch.
Daddy Cool is een nieuw theaterspektakel geproduceerd door V&V entertainment, gebaseerd op de wereldberoemde hits van Boney M. en hun geestelijk vader Frank Farian. Deze hitsongs vormen de rode draad in een nieuw geschreven verhaal dat met beide benen in de Nederlandse geschiedenis staat.
Sunny (Ruben Heerenveen) is een knappe, Surinaamse jongen van 25 die één grote droom heeft: dansen. Met zijn crew ‘Sunshine’ doet hij mee aan een wedstrijd, waarmee hij zijn leven voorgoed kan veranderen.
Als Sunny de mooie Roos (Kim-Lian van der Meij) tegen het lijf loopt, staat hij ineens oog in oog met zijn eigen verleden. De twee zijn elkaar al eens eerder tegengekomen, toen Sunny als jongetje net vanuit Suriname naar Nederland kwam (Derick Pieter). Na deze hernieuwde kennismaking blijkt dat de schimmen uit het verleden nog steeds hun greep op het heden kunnen hebben. Pearl, de moeder van Sunny, en Ma Baker, de moeder van Roos, blijken een geheim te delen dat de liefde tussen Sunny en Roos zwaar op de proef zal stellen.
Tijdens een spectaculaire danswedstrijd komt Sunny achter de waarheid over zijn moeder Pearl, Ma Baker en Daddy Cool. Het is niet meer alleen de vraag of Sunny de dance battle zal kunnen winnen, maar vooral of hij voor eens en voor altijd kan afrekenen met het verleden.

Dancebattles

De muziek in Daddy Cool is afkomstig van hitproducer Frank Farian. Farian is niet alleen de geestelijk vader van Boney M., maar ook van Eruption (I Can’t Stand the Rain), Milli Vanilli (Blame It On The Rain) en zeer recent nog Ducksauce (met de wereldwijde monsterhit Barbra Streisand). Daddy Cool is een spektakel met een spannend, hedendaags verhaal over liefde, dromen, heimwee en verleden, met adembenemende dance battles.
(artikel 28 september 2011)

http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=1952941

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s