Dalfser zusjes samen in Kerstmusical

DALFSEN – ‘t Is ze weer gelukt. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zowel Lieke als Anne van der Vegt uit Dalfsen spelen samen een rol in de Kersmusical “De Kerstwens”.

Nadat Lieke & Anne samen een kinderhoofdrol in de musicalshow Anubis speelden gingen de dames vorig jaar allebei hun eigen weg. Lieke kreeg na audities een rol in de musical over het Charles Dickens Kerstverhaal ‘A Christmas Carol – Scrooge’ en daarna de hoofdrol Alice in de musical ‘Alice in Wonderland’.
Anne werd winnaar van de provinciale finale van Vara’s Kinderen voor Kinderen Songfestival en vertegenwoordigde Overijssel tijdens de Landelijke finale op televisie. Door een goede auditie wisten de zusjes nu een rol in dezelfde musical ‘De Kerstwens’ te bemachtigen. Vanaf 11 december staan beide op het podium, maar wel in heel verschillende rollen.

De kerstwens

Musical De Kerstwens (1974 theaterproducties en KYK theaterproducties) zal acht keer te zien zijn in de theaters van Overijssel en de Dalfser zusjes zullen in alle voorstellingen meedoen. De Kerstwens is een vrolijke familie musical rondom een prachtig kerstverhaal. Er wordt veel (solo) gezongen, gedanst en geacteerd zowel bekende als nieuw geschreven liedjes.

Bekende sterren

Naast de twaalf geselecteerde kinderen spelen in deze musical ook bekende musicalsterren mee zoals Roy van Iersel (tweede bij “Op zoek naar Jozef”), Anouk de Pater en Joke de Kruyf. De cast repeteert vanaf september iedere zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur op de locatie Diff in Zwolle (Dansschool Ria van Diffelen en Nederlandse Jeugd Musical School). Naast Lieke & Anne zit er in de jeugdcast ook Ayla Nanoha uit Dalfsen en Coen Bril uit Raalte

(artikel 7 november 2011)

http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=2008222

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s