Ridderkerkse Romee speelt in musical Kids on Tour

RIDDERKERK – Romee van der Veen uit Ridderkerk speelt mee in zomerproductie Hercules de musical. Romee brengt dan een godenzoon tot leven in het Vorstelijk Complex in Utrecht. Van 28 juli tot en met 7 augustus aanstaande. Het is een familievoorstelling van NME Kids on Tour.

Hercules de musical is van Harlekijn  Talent Scouting & Theatrical Productions. De jeugdige castleden brengen hun kennis en ervaring, opgedaan in producties zoals onder andere Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties, mee in hun spel en zorgen daarmee voor een mythologische theater beleving voor het hele gezin.
Na het succes van vorig jaar met Merlijn de musical in het openluchttheater Zuiderpark in Den Haag, belooft deze productie een overtreffende trap te zijn, waarbij jong en oud als bij donderslag worden meegenomen naar het rijk der goden.

Ambitieus

NME Kids on Tour is bedoeld voor ambitieuze en talentvolle kinderen van 8 tot 16 jaar die ervan dromen later in een professionele theaterproductie te spelen.
Daarnaast biedt NME Kids on Tour kinderen die eerder in professionele producties hebben gespeeld de mogelijkheid hun talent verder te ontwikkelen.
Menig kind is via de musicals van NME Kids on Tour doorgestroomd naar professionele producties. Ook dit jaar is er weer een productie met het jongste talent van Nederland.
Herculus over het verhaal: “Ik neem je mee op een reis en laat je mijn familie, vrienden en wat minder goede vrienden kennen. Ik heb een beetje gekke familie; mijn vader, Zeus, en mijn moeder Hera zijn de belangrijkste goden van de Grieken en wonen op de berg Olympus. Mijn beste vriend is Pegasus en Hades is zo iemand die ik een minder goede vriend noem. (Hij is de god van de onderwereld!)

Op reis

Nu weet je dus met wie ik allemaal op reis ga. Tel daar nu nog eens wat van mijn spannende avonturen bij op, ingeslagen bliksem, een ontmoeting met een draak, een gevecht van titanen, zes wonderschone Muzen en een irritante verteller en je weet zeker dat je mijn musical niet wilt missen.
Met klinkende stemmen, oogstrelende kostuums en de bijzondere entourage in het Vorstelijk Complex mag je Hercules de musical deze zomer niet missen, vindt de organisatie.
Op de website www.herculesdemusical.nl staat meer informatie over de productie en haar medewerkers.
Tevens kunnen geïnteresseerden hier terecht om kaarten te bestellen en het talent van Romee van der Veen uit Ridderkerk gaan bewonderen.

(artikel 18 juli 2011)

http://www.deweekkrant.nl/artikel/2011/juli/18/ridderkerkse_romee_speelt_in_musical_kinds_on_/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s