Wieringse Chris van der Welle speelt in Kruimeltje

WIERINGEN – Chris van de Welle speelt vanaf oktober in de musical Kruimeltje. Ze speelt de rol van Keessie, de vriendin van Kruimeltje.

Het avontuur begon eigenlijk ruim een jaar geleden al, toen ze voor het eerst auditie deed voor de musical Kruimeltje die in het Efteling theater zou gaan spelen. Onverwacht kwam ze steeds een ronde verder en belandde uiteindelijk in de finale ronde. Helaas eindigde het avontuur hier . . .,dachten we. Want de blijdschap was groot toen bleek dat Kruimeltje, na het Efteling theater, door Nederland ging toeren.

Chris van der welle

Nieuwe kansen dus voor Chris en weer ging ze auditie doen en weer belandde ze in de finale ronde. Maar dit keer lukte het haar wel om de rol van Keessie te bemachtigen. Keessie is het vriendinnetje van Kruimeltje en samen beleven ze allerlei avonturen en halen kattenkwaad uit. Oorspronkelijk was Kees een jongen, maar om de musical voor meisjes ook wat leuker te maken werd Kees, Keessie.
Chris is al druk aan het repeteren voor de musical die vanaf 2 oktober door de Nederlandse theaters gaat toeren. Ze speelt in regio Noord-Oost en zal op 16 oktober haar eigen premiere beleven in het Rabo theater in Hengelo.

(artikel 28 juli 2011)

http://wieringernieuws.nl/nieuws/9534/Wieringse_Chris_van_der_Welle_speelt_in_Kruimeltje.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s