Acht-uur-nieuwtje: Manouk in Kruimeltje

 

Manouk pheifer

VLAARDINGEN – GrootVlaardingen.nl biedt dagelijks om 8.00 uur stipt een makkelijk verteerbaar nieuwtje voor tussen de cracker jam en het kopje thee. Vandaag: Manouk Pheifer in Kruimeltje.

Manouk Pheifer uit Vlaardingen mag vanaf 6 oktober meespelen in de musical Kruimeltje. De 8-jarige Vlaardingse zag vorig seizoen de musical Kruimeltje in het Eftelingtheater. De show gaat vanaf oktober beginnen met een landelijke tour en daarvoor zijn nieuwe spelers voor de kinderrollen gezocht.

Droomvlucht

Het leek Manouk geweldig om mee te spelen en kreeg de smaak van musical te pakken door haar auditie voor de musical Droomvlucht. Hierin viel zij na drie rondes af. Voor Kruimeltje kwam de Vlaardingse wel in de finaleronde.

Keessie

Manouk Pheifer en haar familie sprongen een gat in de lucht toen bleek dat zij de rol van Keessie mag gaan spelen. Keessie is het vriendinnetje van Kruimeltje en samen beleven ze veel avonturen en halen kattenkwaad uit. Het is een droom die uitkomt voor haar, zegt haar trotse moeder.

Premiere

De repetities zijn begonnen. Manouk speelt mee als Keessie in de theaters van regio Zuid speelt. Op 6 oktober beleeft zij haar premiere in Theater De Lievekamp in Oss.

(artikel 1 augustus 2011)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s