Sterre straalt in Mary Poppins

 

Sterre bours

DUIVEN – Zo’n drie jaar geleden maakte Sterre Bours, samen met haar moeder en zusje, voor de lol een visualisatiebord. Haar grootste wens een droomrol in een grote musical. Op 12 december 2008 auditeerde ze voor een rol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en toerde ze vierentwintig voorstellingen lang door het land. Ze werd direct benaderd om auditie te doen voor de musical Mary Poppins.

,,Ik was de enige uit de regio. De andere kinderen komen allemaal uit het Westen van het land, vertelt Sterre trots.
Na de diverse voorselecties, het bezoeken van de lessen aan de Mary Poppins school en diverse workshops, bleef ze uit honderden deelnemers met twee groepjes van tien kinderen over om auditie te doen bij de vakjury van de originele Engelse productie.
,,De audities waren behoorlijk heftig en de diverse jury’s waren heel streng. Daarom was ik dan ook heel blij dat ik uiteindelijk gekozen werd, herinnert Sterre zich.

In haar rol van de bazige, eigenwijze en slordige Jane Banks staat ze vierentwintig voorstellingen lang de hele avond op het podium en zingt, danst en acteert dat het een lieve lust is.
Last van zenuwen kent ze niet. ,,Alleen tijdens de premiere, weet Sterre nog.
Of ze door wil in het land van de musical weet de nuchtere Sterre nog niet. ,,Kledingontwerpster lijkt me ook wel wat. ,,Haar zangdocenten zijn in ieder geval enthousiast, vult de moeder van Sterre aan. ,,Je hebt mensen met passie of ambitie. Volgens hen heeft Sterre de passie voor het vak, wat haar heel ver kan brengen.

(artikel oktober 2010)

Advertenties

Eén reactie op “Sterre straalt in Mary Poppins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s