Kindercast Nanny McPhee (2011)

 
Sebastiaan Melle valk
Simon de Bruin: Sebastiaan Reddering / Melle Valk

Raquel Veerle
Eva de Bruin: Raquel Smoorenburg / Veerle Sperber

Laura Melissa
Roos de Bruin: Laura van den Elsen / Melissa Smoorenburg

Timon Marc
Erik de Bruin: Timon Kornelis / Marc Wiggerman

Maike Anne
Anne de Bruin: Maike Dietsel / Anne van der Wolf

Manna Hanneke de zwart 

Lisa de Bruin: Manna Duk / Hanneke de Zwart

Joeltje aldershoff  Liz
Femke de Bruin: Joeltje Aldershoff / Liz Heutinck

Amber Philippine
Lotte de Bruin: Amber van den Elsen / Philippine Veerman

Mannus Mees
Tom de Bruin: Mannus te Avest / Mees Remmers

Dianne Jessica
Maartje van Bergenhenegouwe: Dianne Gerrits / Jessica Koppers

Kirsten Lente
Floortje van Bergenhenegouwe: Kirsten Koenen / Lente Vanderink

Gabi Eline
Guusje van Bergenhenegouwe: Gabi Degen / Eline van Dijk

Advertenties

21 reacties op “Kindercast Nanny McPhee (2011)

  1. Het is niet zomaar een musicalschool die dit opvoert, SGME is naast een opleiding ook producent van verschillende producties. Nanny McPhee is een profesionele musical met een profesionele cast en productie team. En zal volgend jaar worden voorgedragen als beste script.

    • Sanne grappig dat juist dit meisje op haar 15 auditie deed voor AMDA, Amerixan musical en dramatic academy een zeer hoog gerenomeerde school in New York en Hollywood. Zij is een van de slechts 100 buitenlandse auditanten die is toegelaten! Deze school leverde talenten af als Christina Aguilera, Jystin Timberlake en Jason Derulo…..zou ze toch meer talent hebben dan jij in eerste instantie voor mogelijk hield. Dus…

  2. Kinderen kunnen toch niet professioneel zijn, dwz het is niet hun beroep. De volwassen cast daar in tegen heeft toch e.à. Gedaan, dus amateurs zijn het niet. Dat gedtvook voor de kindercast, de meeste hebben de nodige ervaring. Overigens dat meisje van Hollands got talent kan wel heel Goed zingen, ik ken haar persoonlijk en ze heeft een hele goede stem. Tijdens de opnames van hgt was ze verkouden, ze wilde graag een ander liedje zingen maar dat mocht niet, daarbij is hett stukje erna met haar moeder echt een gemonteerd stukje en is het niet zo gegaan, het lijkt nu net alsof die moeder haar puched, maar zij was ziek en die moeder beantwoorden alleen de vragen van de jury. Aks je haar echt wilt horen zingen ga dan naar haar weblog.

  3. dat meisje van HGT zal toch bij de laatste 130 kinderen van nederland van de voice kids. Omdat zij contractuele verplichtingen heeft bij een tv serie die in vanaf 19 augustus op tv komt mocht zs niet meedoen aan de blind auditions. Tja…Babette Labeij vind we dat ze goed kan zingen. Nu jij weer Sanne!

  4. timon heeft in Joseph en de kerstwens gespeeld. Sebastiaan en Mannus zijn van de voice kids. Kirsten speelt nu in Daddy cool en was te zien in mni, hierna speelt ze in Shrek. Pien is van kinderen voor kinderen. Joeltje is van de Nederlandse Birdie, koor plan en kinderen voir kinderen. Bart speelt nu in oorlogswinter. Sebastiaan speelde ook in de kerstwens. Jessica, Raquel en Melissa zijn te zien in Who’s in who’s out. Kortom, talent in overvloed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s