Musicaldag voor kinderen van groep 5 t/m 8

Kids scene 
Kids Scene Musical Bootcamp Day

Dé Musicaldag voor kinderen van groep 5 t/m 8

Het team van Kids Scene organiseert op 30 januari een Musical Bootcamp Day in Amsterdam, waarbij kinderen uit groep 5 t/m 8 zich aan kunnen melden voor workshops van onder andere een acteur uit de hitserie SpangaS en professionele zang-, dans- en toneelcoaches.

De facetten van Musical – toneel, zang en dans – staan centraal tijdens de Bootcamp Day.  Kinderen gaan aan de slag in de vorm van leuke en leerzame workshops. Zo krijgen ze onder andere een Pop Star Clinic, een Dance Workshop en een workshop over het sterrenbestaan van Michael Bot uit SpangaS. De kids zullen leren dansen en zingen op bekende nummers en scènes uit populaire musicals naspelen.

De Musical Bootcamp Day zal plaats vinden bij het Crea theater in hartje Amsterdam en kost slechts € 37,50. Daarnaast zijn er kortingsacties en een mooi promofilmpje te vinden op de website: www.kidsscene.nl

Kids Scene is een initiatief van Emilie Tabor en Jelle Klerx. “We hebben allebei een passie voor musical en willen de drempel voor kinderen om hun talenten te ontwikkelen verlagen”. De musicaldagen en –kampen die door Kids Scene georganiseerd worden staan in het teken van zang, dans en toneel. “Maar daarnaast is het  voor de kids natuurlijk ook gewoon erg leuk en gezellig om met een groep leeftijdsgenoten met je hobby bezig te zijn”, aldus Klerx.

Voor meer informatie over de locatie, prijzen en om contact op te nemen, kunt u kijken op www.kidsscene.nl

Aanmelden kan via Jelle@kidsscene.nl

Advertenties
door jongmusicaltalent Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s