Plan Nederland kinderkoor

Plan Nederland Kinderkoor & Berget Lewis brengen samen single uit voor campagne Because I am a Girl

Het Plan Nederland Kinderkoor lanceert op 17 juni de single Because I am a Girl die zij samen opgenomen heeft met souldiva Berget Lewis. Tijdens het grote Because I am a Girl in concert op 17 juni op het Java-eiland in Amsterdam, zal deze single live worden gepresenteerd. Omdat Berget Lewis die dag verplichtingen heeft in het buitenland, zal haar rol voor een keer worden overgenomen door Karin Bloemen. Aan het groots opgezette benefiet concert wordt verder mee gewerkt door de top van de Nederlandse artiesten waaronder Alain Clark, Belle Perez, Caro Emerald, Dennis, Do, Edsilia Rombley, Giovanca, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Lisa Lois, Nikki, Pia Douwes, Sara Kroos, Sharon den Adel, Syb van der Ploeg, Tim Akkerman, Waylon, Xander de Buisonjé en vele anderen.

 

Plan nederland kinderkoor
Het Plan Nederland kinderkoor is een professioneel kinderkoor, dat is opgericht door de 21 jarige Jitske Kingma die lid is van de Youthboard van Plan Nederland. 18 talentvolle kinderen tussen de 8 en 14 jaar vanuit het hele land zingen en dansen om de ontwikkelingssamenwerking onder de aandacht te brengen. Doel is, op een swingende en muzikale manier die kinderen aanspreekt, de kinderparticipatie te vergroten. Kinderen zijn de toekomst van morgen. They can change the World!

De single zal te koop zijn via: http://becauseiamagirlshop.plannederland.nl/ of is te downloaden via o.a. i-tunes.
Ook tijdens het concert op 17 juni is de single te koop!

Informatie / promotieaanvragen voor de single Because I’m a Girl door het Plan Nederland Kinderkoor/ Berget Lewis bij:
RIGHT NOTES, Jan Willem Verbeek 06-54280641 of janwillem@rightnotes.nl

Informatie over het Because I’m a girl concert: zie www.plannederland.nl

Cd opname plan nederland kinderkoor

Franeker jongen met kinderkoor op concert Amsterdam

Franeker – Erick Brons (12) uit Franeker treedt donderdag als enige Fries op met het Plan Nederland Kinderkoor tijdens een Because I’m a girl-concert op het Java-eiland in Amsterdam. Dat heeft zijn moeder gisteren gemeld. Erick is niet alleen de enige Fries in het koor, maar bovendien de enige jongen.
Het kinderkoor zal samen met Karin Bloemen en Pia Douwes optreden tijdens het concert dat de aandacht moet vestigen op de situatie van meisjes in ontwikkelingslanden.
Tijdens het concert zijn er verder optredens van onder anderen Alain Clark, Caro Emerald, Jeroen van der Boom, Syb van der Ploeg, Waylon en Giovanca.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s