Audities NME foundation

Nme Inschrijving gesloten

Beste talenten,

De NME foundation in Zoetermeer heeft heel veel mogelijkheden om jouw theaterdromen waar te maken! In maart kun je auditie doen om volgend jaar een opleiding te kunnen volgen die past bij jouw leeftijd en de kansen om je dromen waar te maken vergroot!

Ben je tussen de acht en tien jaar oud, dan kun je op zaterdagen komen trainen bij NME Kids in Training. Een jaar lang volg je iedere zaterdag met leeftijdsgenootjes lessen in zang, dans en spel. Aan het eind van het jaar speel je in het theater een voorstelling waarin jij in de schijnwerpers staat.

Ben je tussen de tien en veertien jaar oud, dan is er speciaal voor jou NME Kids on Tour. Op zaterdagen volg je een jaar lang lessen en workshops om uiteindelijk mee te kunnen spelen in een grote productie op een unieke plek in de openlucht. Vorig jaar speelden de deelnemers van NME Kids on Tour tijdens de zomervakantie tien dagen lang hun voorstelling op het Binnenhof in Den Haag.

Ben je bezig met de laatste jaren van je middelbare school, dan kun je terecht bij de NME Junior Academie. De NME Junior Academie is de vooropleiding waar je je kunt oriënteren en voorbereiden op een vakopleiding tot uitvoerend podiumartiest. Door middel van lessen in zang, dans en spel op zaterdagen ontwikkel je je talent en ervaar je hoe het is om op een theaterschool lessen te volgen. Als je de NME Junior Academie volgt en je rond, naast de eindexamen, ook de academie met voldoendes af, dan ben je voor het daaropvolgende jaar verzekerd van een plek in één van de opleidingen van de Dutch Academy of Performing Arts!

Heb je je middelbare school inmiddels afgerond, of ben je dit jaar bezig met je eindexamen, dan kun je terecht bij de vierjarige voltijd vakopleiding de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA). Deze mbo opleiding heeft vier verschillende opleidingen tot uivoerend artiest (zang, dans, spel en musical). Bij alle opleidingen krijg je training in zang, dans en spel en combineer je dit met een veelvoud aan praktijk ervaring.

Met de bijgevoegde auditieformulieren kun je je nu nog opgeven voor de audities! Let op de audities voor NME Kids in Training, NME Kids on Tour en de NME Junior Academie vinden plaats op 20 en 21 maart 2010. De audities voor de Dutch Academy of Performing Arts zijn al in het weekend van 13 en 14 maart, dus wees er snel bij!

Voor meer informatie over de opleingen ga je naar http://www.nme-foundation.nl en http://musicalopleiding.nl. Voor vragen kun je altijd bellen naar 079 330 16 21 of een e-mail sturen naar info@nme-foundation.nl.

Mocht je komen auditeren, alvast veel toi, toi, toi!

Met vriendelijke groeten,

NME foundation

Ferry Hogeboom

(Chief Marketing Officer)

Duitslandlaan 440

2711 BN ZOETERMEER

Telefoon        079 330 16 21

Fax                 079 347 82 52

Mobiel           06 26 91 03 22

Website          www.nme-foundation.nl

KvK nr.           27243484

BTW nr.          NL-8109.77.941.B.01

door jongmusicaltalent Geplaatst in Audities

Eén reactie op “Audities NME foundation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s