Amber Degeest speelt Gretl in The Sound of Music


De 8-jarige Amber Degeest uit Schelle, zal vanaf augustus te zien een te horen zijn in de musical The Sound of Music in de rol van Gretl, de jongste telg van de familie Von Trapp.

Ruim 600 kinderen schreven zich in voor de audities voor een rol van 1 van de 6 kinderen van de familie Von Trapp. Er werden uiteindelijk 4 casts samengesteld van 4 meisjes en 2 jongens. De oudste dochter Liesl zal door een volwassen actrice worden gespeeld.

Ik was heel blij en heb wel 5 minuten gegild van blijdschap, vertelde Amber Degeest, die als oudste dochter van twee beroepsmuzikanten met muziek opgevoed wordt. Mama is violiste en papa is trombonist-dirigent. Muziek is dus in dit gezin niet vreemd: op 5-jarige leeftijd begon Amber met viool en sinds dit schooljaar volgt ze bij mama in de klas les aan de gemeentelijke academie van Hemiksem.

Vanaf begin juli vinden de repetities plaats. Amber zal dus haar grote vakantie moeten opofferen voor de repetities. Dat vind ik helemaal niet erg, ik had me anders toch maar verveeld!

Vanaf half augustus beginnen de uitvoeringen van The Sound of Music in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Artikel uit juli 2009

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s