The sound of music

Kalverliefde bij Sound of Music

Toch vonk tussen cast

Volgens de roddelbladen is het dik aan tussen hoofdrolspelers Wieneke Remmers en Rein Kolpa van de musical The Sound of Music. Beide ontkennen hevig, maar er is zeker liefde tussen castleden van de musical.

We kunnen het hartstikke leuk met elkaar vinden en het helpt ons om een mooie kapitein en Maria neer te zetten. Het verhaal wordt zo een stuk geloofwaardiger. Verder zijn we gewoon goede vrienden en is er niets meer aan de hand dan dat”, vertelt Rein, die kapitein Von Trapp speelt.

Wieneke, die de rol van Maria vertaalt, snapt ook wel waar de roddels vandaan komen. “Weet je, hij speelt gewoon een hele goede kapitein. En ik snap dat het publiek het geloofwaardig vindt dat ik, als Maria, verliefd word op de kapitein. Er zijn mensen die daar af en toe even bij wegdromen.”

Maar cupido waart toch rond tussen de coulissen. Hij heeft de sterretjes Larissa en Ricky weten te raken. De twee, die Brigitta en Kurt spelen, zijn smoorverliefd. Maar ze blijven professioneel.

“We moeten echt in onze rol blijven. We gaan niet verliefd naar elkaar kijken”, aldus een giechelende Larissa. “We zijn broer en zus in de musical.” Ook Ricky snapt war het om draait. “Het staat een beetje raar als je dan als broer en zus zijnde verliefd naar elkaar gaat kijken.”

Advertenties

Eén reactie op “The sound of music

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s